Kilometrikisa 2023 alkaa nyt

Tervetuloa Kilometrikisaan 2023!

Kilometrikisa 2023 poljetaan 1.5.-30.9.2023.

Tervetuloa mukaan ja innostamaan myös uusia polkijoita mukaan omalta työpaikalta tai muusta yhteisöstä! Luvassa on reipas sata ihanaa kisapäivää pyörän selässä 🙂

Kilometrikisassa on tuttuun tapaan mukana myös Minuuttikisa ja kuntasarja. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikki joukkueiden jäsenet voivat kirjata halutessaan järjestelmään kilometrien rinnalla myös aikaa. Yksittäisen polkijan on mahdollista joko aikaa tai kilometrejä tai molempia. 

Ajatko sähköavusteisella pyörällä?

Mikäli käytät sähköavusteista polkupyörää osassa tai kaikissa matkoistasi, käy laittamassa Omat tiedot -sivulla asetus päälle, jonka avulla voit helposti kirjata minkä tahansa päivän kirjauksen joko tavallisella tai sähköavusteisella pyörällä ajetuksi matkaksi. 

Selvitä pyöräilykilometriesi kalorikulutus kalorilaskurilla!

Omat tiedot -sivulla voit laittaa myös taustatiedot kilokalorikulutuksen arviointia varten. Kalorit lasketaan vain lihasvoimin poljetuista kilometreistä. Antamasi taustatiedot ja lasketut arviot kilokalorikulutuksesta näkyvät vain sinulle itsellesi, ja voit päivittää niitä milloin tahansa.

Kaikki omaan tunnukseesi liittyvät toiminnot sekä oman joukkueesi sivun löydät sivun oikeasta yläreunasta (vie hiiri oman tunnuksesi päälle). 


Joukkueen nimi Tiirismaanladun polkijat, osallistumiskoodi TiLa. 

Sivulla www.kilometrikisa.fi on säännöt ja siellä voit käydä tutustumassa ja osallistua kisaan.

Tsemppiä kisaan ja pyöräilyn iloa!