Tiirismaan 52. Laturetki ja talvinen lumiseikkailu

52. Tiirismaan Hiihto -laturetki sunnuntaina 7.2.2021 hiihdetään omatoimisena virtuaalihiihtona

HUOM!

Palautelomakkeen lähettäminen osalle ilmoittautuneista onnistuu palvelun ruuhkautumisen vuoksi vasta ensi viikolla. Pahoittelemme tilannetta. Kiitos kaikille laturetkeen osallistujille!

 

 

ETÄLATURETKI
Tiirismaan Hiihto hiihdetään tänä vuonna omatoimisena ”etälaturetkenä”. Reitit kiertelevät Hollolan Heinsuon – Työtjärven- Varrassuon -Tiiristuvan -Messilän – Tiirismaan alueen latuverkostossa.
Laturetkelle ilmoittaudutaan ennakkoon nettilinkillä ja myös ”maalileimaus” tehdään nettilinkillä. Hiihtäminen tapahtuu omatoimisesti tapahtumapäivänä ja ilmoitettuina kellonaikoina. Hiihtäjä voi itse valita hiihdettävän reitin ja matkan. Hiihtotavat ovat perinteinen ja vapaa.

 

HUOLTOPISTEET
Reitin varrella on kaksi huoltopistettä. Työtjärvellä Varrassuon risteyksessä tarjolla on mehua ja voitelupiste (avoinna 9:30-15). Tiiristupa palvelee klo 9-16 latukioskin valikoimallaan (mm. mehua, kahvia, kaakaota, pullaa, makkaraa, suklaata, mustikkakeittoa, urheilujuomaa). Maksutavat Tiiristuvalla käteinen ja kortti. Tiiristuvalla on myös voitelupiste ja nuotiopaikka.

 

REITTI
Laturetken reitit viitoitetaan kuten ennenkin oransseilla nuoliviitoilla, joissa on teksti Tiirismaan Latu. Reitit riippuvat ajankohdan lumi- ja latutilanteesta. Reitit ja niiden pituudet julkaistaan muutamaa päivää ennen tapahtumaan nettisivuillamme, facebookissa ja Tiiristuvan ilmoitustaululla.

 

LÄHTÖPAIKKA
Lähtöpaikan voit valita itse. Hyviä lähtöpaikkoja ovat mm. Heinsuon urheilukeskus, Tiilikankaan koulu (Varrassuon reitille), Tiilijärventien pää, Televisiotien kulma, Messilä ja Tapanilan hiihtomaja. Voit lähteä hiihtämään myös Lahden Urheilukeskuksesta, mutta yhdysreittiä Tapanilaan ei ole erikseen viitoitettu.
Lähikontaktien välttämiseksi lähtöpisteillä tai matkan varrella ei ole ilmoittautumispisteitä, vaan ilmoittautumiset ja ”maalileimaukset” tehdään netissä. Alaikäisen ilmoittautumisen hoitaa huoltaja.

 

MITEN OSALLISTUN?
1) Tule mukaan vain ehdottomasti terveenä. Huolehdi turvaväleistä sekä hiihtoladulla että lähtö- ja huoltopisteillä!
2) Ilmoittaudu ennen hiihtoasi nettilinkillä (Tämän sivun alareunassa). Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi jonkin ajan kuluttua ”maalilomakkeen”, jolla hiihdon jälkeen kuittaat laturetkisuorituksesi.
3) Hiihdä laturetkipäivän aikana merkittyä laturetkireittiä haluamasi matka, haluamallasi tyylillä ja vauhdilla. Ota rennosti ja nauti ulkoilusta!
4) Mittaa hiihtämäsi matka puhelimen tai älykellon sovelluksella. Vaihtoehtoisesti laske hiihtomatkasi latukartalta tai arvioi matka.
5) Palattuasi kuittaa laturetkisuorituksesi saamallasi sähköpostilinkillä.
6) Huolla itsesi ja lepää hyvän ulkoilupäivän jälkeen!

 

MIKSI OSALLISTUA?
1) Olet ylläpitämässä pitkää perinnettä. Tiirismaan Hiihto järjestetään jo 52. kerran.
2) Osallistut laturetkipalkintojen arvontaan (mm. lahjakortteja)
3) Osallistujana olet tapahtumavakuutuksen piirissä
4) Saat hyvinvointia, kuntoa ja terveyttä talvisesta luonnosta ja ulkoilusta
5) Nujerretaan yhdessä tämä poikkeuksellinen aika! Nautitaan talvesta ja hiihtämisen riemusta kaikesta huolimatta!

Olet siis 52. Tiirismaan Hiihto -laturetken osallistuja, kun ilmoittaudut ennakkoon, hiihdät laturetkipäivänä laturetkireitillä JA kuittaat suorituksesi maalilomakkeella. Ellet ole ilmoittautunut ennakkoon tai et kuittaa tietoja maalilomakkeelle, et ole laturetken osallistuja. Et siis ole vakuutuksen piirissä etkä osallistu arvontoihin. Hiihtää voit toki silti! Ladut ovat tavalliseen tapaan avoinna kaikille ja Tiiristupa palvelee kaikkia hiihtäjiä.
Kokoontumisrajoitusten vuoksi perinteinen perheiden lumiseikkailutapahtuma Heinsuolla on jouduttu perumaan tältä vuodelta.

 

HUOM!
1) Vastaat itse yleisten terveysmääräysten noudattamisesta: tule laturetkelle vain ehdottoman terveenä ja pidä turvavälejä. Yski, niistä ja aivasta siten, ettei edessä tai takana hiihtävä tai vastaantuleva ole lähellä. Nenäliinat omaan taskuun tai roskiksiin, ei luontoon! Huoltopisteillä odota vuoroasi turvavälein. Tauon ajaksi siirry sivummalle ja vältä lähikontakteja.
2) Tietosuoja: Yhteystietojasi käytetään vain laturetkipalkintojen arvontaan ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Voitoista ja niiden noutamisesta ilmoitetaan sähköpostilla, käytä siis voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.

 

Ilmoittautuminen Laturetkelle on päättynyt. Kiitos osallistumisesta!