Soihtupolku Tiirismaan Pirunpesälle 10.3. klo 18

Tervetuloa Tiirismaan Ladun Soihtupolulle ja fiilistelemään talvisen pimeän metsän tunnelmiin!
Soihtupolku on talvinen metsäpolku, joka valaistaan ulkotulilla. Matkaa yhteen suuntaan on noin 800 m ja perillä Pirunpesällä odottaa nuotiotulet. Jos sää on kirkas, saamme lisätunnelmaa myös (lähes) täysikuusta.
HUOM! Ei kävellä ladulla, vaan kapealla metsäpolulla!
Tiirismaan Latu tarjoaa lämmintä mehua 50 ensimmäiselle (huom. lähtöaika klo 18, ei aiemmin). Oma muki mukaan! Myynnissä makkaraa ja kaakaota.
KENELLE? Soihtupolku sopii kaikenikäisille, ota siis mukaan lapset ja lapsenlapset sekä kaverit, naapurit ja tuttavat ja tule viettämään mukavaa yhteistä iltaa metsän ja tulien tunnelmassa.
MITÄ MUKAAN? Ulkoiluvaatetus ja lumessakin tarpomista kestävät talvijalkineet sekä reppuun mukaan taukotakki, istuinalusta sekä omia juomia ja eväitä. Ja se oma muki.
MISSÄ: Hollolassa Tiirismaan ulkoilualueella. Pysäköinti Keskikankaantien ja Televisiotien kulmassa olevalle P-paikalle (tai tarvittaessa kadunvarteen). Polku lähtee P-paikan kulmasta – ethän pysäköi polun eteen. Valaistu polku johdattaa Pirunpesälle, missä pidämme nuotiota. Paluureitti samaa polkua.
TERVETULOA! Kaikille avoin tapahtuma, ei edellytä TiirLan jäsenyyttä.