Talvikilometrikisa 2022

Talvikilometrikisa 2022 alkaa nyt

Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2022. Tervetuloa mukaan ja innostamaan myös uusia polkijoita mukaan omalta työpaikalta tai muusta yhteisöstä!

Kilometrikisassa on tuttuun tapaan mukana myös Minuuttikisa ja kuntasarja. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikki joukkueiden jäsenet voivat kirjata halutessaan järjestelmään kilometrien rinnalla myös aikaa. Yksittäisen polkijan on mahdollista joko aikaa tai kilometrejä tai molempia.

Ajatko sähköavusteisella pyörällä?

Mikäli käytät sähköavusteista polkupyörää osassa tai kaikissa matkoistasi, käy laittamassa Omat tiedot -sivulla asetus päälle, jonka avulla voit helposti kirjata minkä tahansa päivän kirjauksen joko tavallisella tai sähköavusteisella pyörällä ajetuksi matkaksi.

Selvitä pyöräilykilometriesi kalorikulutus kalorilaskurilla!

Omat tiedot -sivulla voit laittaa myös taustatiedot kilokalorikulutuksen arviointia varten. Kalorit lasketaan vain lihasvoimin poljetuista kilometreistä. Antamasi taustatiedot ja lasketut arviot kilokalorikulutuksesta näkyvät vain sinulle itsellesi, ja voit päivittää niitä milloin tahansa.

Kaikki omaan tunnukseesi liittyvät toiminnot sekä oman joukkueesi sivun löydät sivun oikeasta yläreunasta (vie hiiri oman tunnuksesi päälle).

Jaamme tietoa Kilometrikisasta myös kisan sosiaalisen median kanavilla Facebookissa ja Instagramissa. Otahan tilit seurantaan.


Tiirismaan Latu on mukana kisassa nimellä Tiirismaanlatu.

Joukkueen osallistumiskoodi on hankipolkijat.

Sivulla www.kilometrikisa.fi on säännöt ja siellä voit käydä tutustumassa ja osallistua kisaan.

Tsemppiä kisaan ja pyöräilyn iloa!