Tulevat matkat 2024

 

HIIHTOVIIKKO KILPISJÄRVELLÄ 2024, VK 15

Kevään 2024 hiihtoviikko Kilpisjärvellä on jo totuttuun tapaan viikolla 15.

Huhtikuussa hanget ovat parhaimmillaan, ja päivässä riittää valoisaa aikaa enemmän, kuin jaksamme hiihtää.

Majoitumme tuttuun paikkaan, Retkeilykeskukseen, aivan Saanan juurelle. Opas vie päiväretkille, tai vaihtoehtoisesti hiihtelet itse omia reittejäsi. Vaeltajille löytyy tuntureilta autio- ja varaustupia niin Suomen, kuin Norjankin puolelta, ja järvillä risteilee latuja tasaisemmasta profiilista pitäville.

Sauna on lämpimänä päivittäin, ja rannasta saatat löytää avannonkin. Iltaohjelmat ja ohjatut venyttelyt tilanteiden mukaan.

Paikalliset yrittäjät järjestävät viikon mittaan erilaisia retkiä kauemmas tuntureille.

Lähdemme pe-iltana 5.4.2024 ja palaamme lauantaina 13.4.2024

Hinnat: 2 hengen huone tai mökki 870 €/ hlö

3 hengen mökki 805 €/ hlö

4 hengen mökki 748 €/ hlö

Hinta sisältää edestakaisen bussimatkan, majoituksen, liinavaatteet, aamiaiset, retkieväät, päivälliset buffet-pöydästä, saunan päivittäin ja hiihto-oppaan palvelut.

Bussiin pääset Helsingistä, Lahdesta, Jyväskylästä ja Hirvaskankaalta.

Varaathan matkasi mahdollisimman pian! Paikat täytetään varausjärjestyksessä.

Tiedustelut ja varaukset: terhi.k.koivisto(at)gmail.com tai 0400-939 690


RUSKAVIIKOLLA vk 37/2024 ENONTEKIÖLLE

Tulevana syksynä ruskamatka suuntautuu Enontekiölle. Vaeltajat suuntaavat rauhalliseen Pöyrisjärven erämaahan Norjan rajan tuntumaan. Maasto on loivasti kumpuilevaa, ja helppoa vaeltaa, kunhan välttää menemästä soille. Pöyrisjärven tuntumassa on hienoja hiekkadyynejä ja seudun ainoa autio- ja varaustupa, josta olemme varanneet petipaikkoja parille yölle. Muut yöt vietämme teltoissa. Merkitsemättömiä polkuja on runsaasti, joten kartanluku- ja suunnistustaitoa tarvitaan. Bussi vie Näkkälään ja myös noutaa vaeltajat sieltä. luontoon.fi/poyrisjarvi

Vaihtoehtoisesti voit jäädä bussista esim. Särkijärvellä ja vaeltaa Pallaksen kautta Hettaan. Reitillä on useita tupia, mutta myös vaeltajia siellä on tuohon aikaan runsaasti.

Hetan ympäristössä päiväretkeläisille riittää lyhyempiä polkuja ja yrittäjien venekyydillä voit käydä kauempanakin. Hetassa sijaitsee myös Tunturi-Lapin luontokeskus. Toinen vaihtoehto päiväretkeläisille on jäädä kyydistä jo Äkäslompolossa ja hankkia sieltä majoitus omatoimisesti. Ajamme mennen tullen Äkäslompolon kautta.

Lähtö pe-iltana 6.9.2024 ja paluu la-iltana 14.9.2024

Hollolan uimahallin p-paikalta   klo 20:00

Lahden matkakeskuksesta        klo 20:30

Jyväskylän matkakeskuksesta klo 22:45

Päiväretkeläisille on varattu huonemajoitus puolihoidolla (runsas aamiainen, päivällinen pitopöydästä, sauna, liinavaatteet) Hetan Majatalosta, joka täyttää v. 2024 100 vuotta. Myös mökkejä on varattu sekä Ounaslomasta, että Hetan Lomakylästä. Pyydä hintatiedot, tai lue ne kotisivuilta https://tiirismaanlatu.suomenlatu.org/

Majoitusvaihtoehdot

HUOM!  Majoitukseen haluavat, ilmoittautumisia toivotaan hyvissä ajoin. Kaikki majapaikat eivät ota ennakkovarauksia, vaan myydään kysynnän mukaan.

Hetan Majatalosta on varattu vaeltajille pe-la yön majoitus sopuhintaan ennen paluumatkaa, eli vaeltajilta toivotaan myös ilmoittautumisia viimeistään kesäkuussa. Myöhemmin ilmoittautuville lattiamajoitus, jos paikat loppuvat kesken.

Kuljetuksen hinta tarkentuu myöhemmin lähtijöiden määrän mukaan, ollen max 200 €/ hlö. Bussin paikat täytetään varausjärjestyksessä. Suositellaan peruutusturvan sisältävää matkavakuutusta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: terhi.k.koivisto(at)gmail.com ja 0400-939 690